Nederlands

 Polski

Shield idchecker    

  Over Ons
  Bedrijf
  Certificering
  Contact
  Sponsoring
  Links  Watch-out

  Verburghlaan 24a
  2685 SZ Poeldijk


  Telefoon:
   +31174248499

  Fax:
  +31(0)174-248452
  info@uitzendbureauwatchout.nl Stuur een email

Certificering

Stichting normering Arbeid

Watch out uitzendbureau voldoet aan het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen en is gebaseerd op de NEN 4400-01 norm. Uitzendbureaus met dit SNA keurmerk hebben hun personeels- en loonadministratie op orde, betalen op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies en de via hen ingehuurde medewerkers zijn gerechtigd om in Nederland werk te verrichten. Kortom: Dé Norm scheidt voor u het kaf van het koren als het om betrouwbare uitzendbureaus gaat.
NEN 4400
Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid werkt volgens de NEN 4400 norm. Wanneer u met een NEN gecertificeerd uitzendbureau in zee gaat bent u als ondernemer beter beschermd tegen:
  • Fraude en illegaliteit
  • Claims die kunnen voortvloeien uit de ketenaansprakelijkheid (denk aan niet-afgedragen belastingen en premies)
  • Hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn in Nederland te werken of van wie de identiteit niet - of niet juist - is vastgesteld.
IDchecker
De ontwikkelingen op het gebied van identiteit  gaan razendsnel. Door uiteenlopende maatschappelijke, politieke en technische ontwikkelingen groeit de behoefte aan het snel en zeker kunnen vaststellen van identiteiten met de dag. Door gebruik te maken van de software van IDchecker geeft Watch out zekerheid over de echtheid van de identiteit van onze medewerkers.
IDchecker is de absolute nummer één op het gebied van online ID-verificatie. Het biedt Watch out een helder end-to-end proces dat optimaal gebruikmaakt van krachtige OCR-software én getrainde menselijke ogen. Wanneer de uitkomst van de geautomatiseerde check geen volledige zekerheid biedt, wordt het gedigitaliseerde legitimatiebewijs door onze ID-experts onderzocht. De betrouwbare combinatie van geautomatiseerde en menselijke controles maakt IDchecker uniek en garandeert betrouwbare controle van identiteitsbewijzen van over de hele wereld.
SKIA
De Stichting Keurmerk Internationale Arbeidsbemiddeling (SKIA) staat voor goede en veilige huisvesting voor arbeidsmigranten in Nederland. Het SKIA-keurmerk biedt een arbeidsmigrant goede woon- en leefomstandigheden. Dat komt weer ten goede aan de motivatie van de medewerker. Door samen te werken met een SKIA gecertificeerd geeft Watch out uitzendbureau de garantie dat de arbeidsmigranten op een goede manier worden gehuisvest.
 

Met deze keurmerken en certificaat zijn wij een betrouwbare partner in business!   


                                   2007 - 2018 Uitzendbureau Watch-out - Ontwikkeld door VDL Solutions.