Nederlands

 Polski

Shield idchecker    

  Over Ons
  Bedrijf
  Certificering
  Contact
  Sponsoring
  Links  Watch-out

  Verburghlaan 24a
  2685 SZ Poeldijk


  Telefoon:
   +31174248499

  Fax:
  +31(0)174-248452
  info@uitzendbureauwatchout.nl Stuur een email

Bedrijf

Uitzendbureau Watch out is vooral actief in de tuinbouwsector. Met een team van medewerkers die zelf jarenlang actief zijn geweest in deze sector weten wij precies wat er in die branche van uitzendkrachten word verlangd. Watch out probeert zoveel mogelijk dezelfde mensen bij u aan het werk te zetten zodat deze ervaring opdoen en weten wat er van ze gevraagd word. Gewoon "de handen uit de mouwen" steken is daar één van, maar bijvoorbeeld ook betrouwbaarheid.

De uitzendkrachten
Veel van de uitzendkrachten verblijven in huizen van het uitzendbureau. Watch out beschikt over een groot aantal woningen waardoor zij altijd in de directe omgeving van de opdrachtgever wonen. Lange transport tijden worden hiermee voorkomen. Voor het vervoer van en naar het werk beschikken zij over een auto van het uitzendbureau en in sommige gevallen worden zij opgehaald en gebracht.
Veel van de uitzendkrachten spreken engels en/ of duits en zijn al voor wat langere tijd in Nederland. Dus voor u altijd een aanspreekpunt op de werkvloer.
Uitzendbureau Watch out staat ten allen tijden voor de uitzendkrachten klaar. Dat dit gewaardeerd word blijkt wel aan het aantal uitzendkrachten dat al geruime tijd bij ons actief is.


   


                                   2007 - 2018 Uitzendbureau Watch-out - Ontwikkeld door VDL Solutions.