Nederlands

 Polski

Shield idchecker    

  Over Ons
  Bedrijf
  Certificering
  Contact
  Sponsoring
  Links  Watch-out

  Verburghlaan 24a
  2685 SZ Poeldijk


  Telefoon:
   +31174248499

  Fax:
  +31(0)174-248452
  info@uitzendbureauwatchout.nl Stuur een email

Over ons

Welkom op de website van Uitzendbureau Watch out. Op deze site willen we u alvast wat meer informatie geven over het bedrijf. Het uitzenden van personeel blijft echter mensenwerk dus mocht u wat meer gedetailleerde informatie met betrekking tot uw bedrijf willen bel dan gerust en geheel vrijblijvend: 0174-248499.

Historie en Werkwijze Watch out
Begin 2005 is Watch out uitzendbureau opgericht en begonnen met het uitzenden van Poolse arbeidskrachten. Ondertussen is Watch out uitgegroeid tot een gerenommeerd uitzendbureau in de agrarische sector.
Watch out streeft naar een optimale dienstverlenende houding en besteed veel aandacht aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Onze manier van werken kenmerkt zich door persoonlijke benadering en daardoor kunnen wij flexibel en betrouwbaar inspelen uw arbeidswensen. Daarnaast zijn wij sterk betrokken bij de prestaties van onze medewerkers en staan wij garant voor goed werkgeverschap, want gemotiveerde medewerkers zijn productieve medewerkers.
Helaas worstelt de uitzendbranche ook met een negatief imago, niet gecertificeerde uitzendbureaus, illegalen uitzendkrachten en slechte woonomstandigheden zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast is de inlener van uitzendkrachten wel degelijk aansprakelijk wanneer deze misstanden aan het licht komen. Vanaf 1 juli 2012 kunnen bedrijven echter niet meer aansprakelijk worden gesteld wanneer er gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde uitzendbureaus zoals Watch out.
Stichting Normering Arbeid
Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.
Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, te weten:
  • De identificatie van de onderneming;
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon (Wml);
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland;
  • Het voorkomen van risico's op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.


   
                                   2007 - 2018 Uitzendbureau Watch-out - Ontwikkeld door VDL Solutions.